@Comunistes per la #ClasseTreballadora

La societat actual està dividida entre una majoria, la Classe Treballadora, que hem de treballar per a sobreviure, i una minoria, la classe capitalista, que gaudeix d’una desproporcionada riquesa gràcies a l’especulació de capitals. El gran poder econòmic de la classe capitalista actua sobre tots els aspectes de la societat i converteix els estats moderns en un engranatge de gestió dels interessos d’aquesta minoria propietària. En aquestes condicions, no hi pot haver Democràcia.

Des del naixement de la societat industrial, la Classe Treballadora s’ha organitzat per a defensar els seus interessos. Durant diversos segles ha acumulat una experiència de lluita i ha forjat una ideologia pròpia, una alternativa al pensament liberal: el socialisme científic, el comunisme. Fruit d’aquesta lluita, la societat ha progressat socialment.

Els i les comunistes pensem que la història recent demostra que les organitzacions comunistes són fonamentals per a garantir i ampliar les conquestes socials de la Classe Treballadora, per a vertebrar i reforçar qualsevol projecte unitari de l'esquerra, per a refermar els interessos populars davant les derives liberals de les socialdemocràcies i per a enfrontar-se a les més poderoses oligarquies capitalistes amb una alternativa democràtica veritablement transformadora i revolucionària. Els i les comunistes som radicalment demòcrates. La democràcia és el govern del poble, de la ciutadania lliure, i el poble, la ciutadania, està compost en un 99 % de la Classe Treballadora i de la resta de classes populars. És per això que entenem com a Democràcia només la Democràcia de les treballadores i els treballadors.

Tweets