Uneix-te als i les comunistes de Catalunya

Pots unir-te als i les comunistes de Catalunya contactant amb qualsevol de les cèl·lules existents o a través del formulari Milita i se t’assignarà a una cèl·lula de referència.

Els i les comunistes ens organitzem en cèl·lules. Les cèl·lules són grups de debat i acció formats per un mínim de 3 militants que treballen en una mateixa àrea geogràfica, una mateixa temàtica o un mateix centre de treball. Les cèl·lules són organismes vius que s’adapten a les necessitats de la lluita i que tenen autonomia per a prendre decissions en el seu àmbit de treball, sempre en coordinació amb la resta del conjunt de l’organització.


Organitza una cèl·lula autònoma de lluita

Si sou un grup de persones i voleu organitzar-vos en un àmbit concret de treball i constituir una cèl·lula nova, podeu solicitar-ho a través del mateix formulari o contactant amb nosaltres a través de qualsevol mitjà.


Integra’t a la ciberguerrilla

La ciberguerrilla comunista és el conjunt de cèl·lules i militants que es dediquen a la comunicació, l’agitació i la propaganda. La nostra funció és d’avantguarda informativa del conjunt de l’organització. Estem dividits en 5 àrees de treball:

  • Infoguerrilla: activistes informatius que creen notícies, articles i documents d’anàlisi
  • Guerrilla viral: activistes informatius que estenen la informació a les xarxes i a les comunitats
  • Hackerguerrilla: activistes dedicats a la implantació i millora del programari lliure i el maquinari per a la infoguerrilla
  • Mèdiaguerrilla: activistes dedicats a la creació de materials gràfics i audiovisuals
  • Wikiguerrilla: activistes informatius dedicats a la introducció de coneixement a la Viquipèdia