Contacte


Sol·licita’ns informació

Els i les comunistes som una organització profundament democràtica i completament transparent. Estem sempre oberts a respondre’t qualsevol qüestió. Pots contactar amb nosaltres a través d’aquest formulari de contacte, venint als nodes rojos, a través del correu electrònic o les xarxes socials. Tan aviat com ens sigui possible, et farem arribar una resposta.


Envia’ns informació

Els i les comunistes som una organització de la classe treballadora que lluitem en defensa dels interessos de la majoria. Per a fer-ho ens és fonamental tenir informació de primera mà sobre el que succeeix a la societat. Si ets víctima o testimoni d’una injustícia al teu lloc de treball, al teu poble o al teu barri, pots fer-nos arribar la informació per tal que poguem denunciar-la. Els i les comunistes estem presents als ajuntaments de les principals ciutats del país i tenim representació al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats. Com a representants de la classe treballadora, tenim la responsabilitat d’elevar i amplificar les demandes de les classes populars, els moviments socials i les víctimes del capitalisme criminal.


Conversa amb nosaltres

Els i les comunistes defensem la política en mans del poble i la classe treballadora. Per això considerem que conversar i debatre sobre criteris raonables és fonamental per arribar a acords i millorar la societat. Et convidem a iniciar una conversa amb nosaltres, sobre allò que tu vulguis, sobre allò que t’afecti, sobre allò què penses de la societat que ens envolta.

Als nodes rojos
Els nodes rojos són el conjunt de seus socials i espais compartits de treball que els i les comunistes tenim arreu del territori. La seu central de la nostra organització és al carrer Liuva, 39-45, de Barcelona. Pots trobar el Node Roig més proper en el mapa dels i les comunistes en el territori.
Per correu electrònic
El nostre correu electrònic principal és info@comunistes.cat. Podeu adreçar-vos a nosaltres per a qualsevol dubte o qüestió.
A les xarxes socials
Els i les comunistes som presents a les xarxes socials més populars, des d’on participem activament en la conversa col·lectiva de la ciutadania, en el debat públic amb els moviments socials, per la construcció d’un sistema social més just i més democràtic. Pots descobrir els principals perfils de les organitzacions comunistes en el directori de xarxes roges.

Informa’t sobre com col·laborar o militar

Si vols col·laborar o militar amb nosaltres i organitzar-te per a denunciar els abusos del capitalisme, per participar en la construcció d’una alternativa progressista, científica i revolucionària a la barbàrie del mercat, pots adreçar-te a les seccions Col·labora o Milita.