Col·laboracióTipus de col·laboració (marqueu totes aquelles que considereu)
Indica'ns el teu bloc, web o perfil de Facebook o Twitter


Des del teu poble o barri

El teu barri o el teu poble són realitats que coneixes millor que ningú. Pots portar a terme una important tasca local, col·laborant amb cèl·lules ja existents o participant en la creació de noves. Per col·laborar amb una cèl·lula ja existent utilitza el formulari de col·laboració. Per a la creació de noves cèl·lules consulta la secció Organitza una cèl·lula.


Des del teu lloc de treball

Els i les comunistes som una organització de la classe treballadora que lluitem en defensa dels interessos de la majoria. Per a fer-ho ens és fonamental tenir informació de primera mà sobre el que succeeix a la societat. Si ets víctima o testimoni d’una injustícia al teu lloc de treball, al teu poble o al teu barri, pots fer-nos arribar la informació per tal que poguem denunciar-la. Els i les comunistes estem presents als ajuntaments de les principals ciutats del país i tenim representació al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats. Com a representants de la classe treballadora, tenim la responsabilitat d’elevar i amplificar les demandes de les classes populars, els moviments socials i les víctimes del capitalisme criminal.


A través d’Internet

Pots enviar-nos informació, articles, fotografies, vídeos i tot allò que consideris per a ser publicat i difós. També pots col·laborar a difondre la informació que publiquen els diferents mitjans comunistes, a través de les xarxes socials com Facebook o Twitter. Una opció més compromesa és unir-te a la ciberguerrilla marcant l’opció “Vull col·laborar des de l'activisme a Internet”. Estén l’alternativa ideològica al capitalisme, defensant a tot arreu el punt de vista científic i progressista que defensem els i les comunistes.

Milita amb nosaltres

Militar en una organització comunista és un important compromís personal amb una comunitat de persones que lluiten arreu del món per construir una societat més justa i igualitària.