@Comunistes per la #IgualtatDeDrets

La imposició del patriarcat no perjudica només a les dones, sinó de manera diferent també als homes, com a conseqüència de la imposició de tot un sistema de rols i relacions socials i familiars jeràrquiques, convencions repressives que condicionen els drets de l’individu sobre el seu propi cos. El patriarcat ha imposat una moral, una moral hipòcrita, que afecta les conductes personals més íntimes, a les relacions familiars i sexuals.

Aquest sistema imposat de relacions ha estat integrat en el pensament liberal dominant, no de manera oberta, però si de manera implícita, com a convenció social. Aquest encaix ha estat possible per la coincidència en la consideració de la vida humana com a mercaderia que comparteixen el patriarcat, el mode d’explotació capitalista i el pensament liberal.

Els i les comunistes lluitem per la igualtat de drets i d’oportunitats, per la igualtat efectiva. Ens neguem a què qualsevol persona pugui ser discriminada per la seva identitat, condició o preferència sexual. Lluitem per l’alliberament, som també gais i lesbianes, persones compromeses amb una societat on puguem gaudir d’una plena sexualitat i de tots els drets sobre el nostre propi cos.

Tweets