@Comunistes per la #MemòriaHistòrica

Enlloc com a l’Estat Espanyol, les víctimes d’un règim feixista han estat tan ignorades i els responsables dels crims han gaudit de major impunitat. La Transició del 78 va voler lligar una amnistia pels crims comesos pel feixisme franquista, tanmateix els crims de genocidi no prescriuen perquè són atemptats contra el conjunt de la humanitat.

Una part important de l’Estat mai ha condemnat el franquisme senzillament perquè deuen a aquest els seus privilegis i perquè segueixen vigents les estructures econòmiques, socials i polítiques bàsiques d’aquell règim.

Els i les comunistes exigim justícia per a les víctimes del feixisme franquista i per als seus descendents. Exigim la reparació moral i econòmica, el retorn dels béns arrabassats a la Classe Treballadora, l’extinció dels privilegis franquistes vigents i una completa implicació del conjunt de la societat en la reparació de les víctimes. Volem una societat amb memòria històrica que no repeteixi els seus errors, volem una societat compromesa amb la justícia.

Tweets